اخبار و رویدادها: برپایی ایستگاه صلواتی در ایام ارتحال امام خمینی (ره) در دانشگاه صنعتی

برپایی ایستگاه صلواتی در ایام ارتحال امام خمینی (ره) در دانشگاه صنعتی
یکشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۱- ۱۱:۵۵:۴۴

ایستگاه صلواتی به همت پایگاه مقاومت ظفر بسیج کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود، با همکاری و مساعدت مسئولین دانشگاه در ایام ارتحال امام(ره) در این دانشگاه برپا شد.

حسن ترابی مسئول بسیج پایگاه ظفر گفت: این ایستگاه صلواتی مدت 23 سال است که به مناسبت بزرگداشت یاد و خاطره امام راحل ، از روز 13 خرداد قبل از حرکت کاروان ها تا پایان بازگشت کاروان ها برپا می شود .

وی با بیان این نکته که بیشتر پذیرایی این ایستگاه برای کاروان های خراسان شمالی ،رضوی ، جنوبی و کاروان های شهرستان شاهرود است افزود: امسال به مناسبت همزمانی این ایام با سیزده رجب از زائران حرم امام راحل(ره) با شربت، نان قندی، شکلات و بسته های فرهنگی که با همکاری دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تهیه شده بود، پذیرایی شد.

در پایان ترابی از مساعدت همکاران و دست اندرکاران و مسئولین دانشگاه برای برپایی این ایستگاه سپاسگذاری و از بازدید مسئولین شهرستان از جمله حجه الاسلام ترابی امام جمعه شهرستان، مسئولین نیروی انتظامی، سپاه و بهداشت محیط علوم پزشکی برای بازدید از این ایستگاه قدردانی نمود.

لازم به ذکر است این ایستگاه صلواتی امسال پذیرای بیش از 4 هزار زائر حرم مطهر امام راحل (ره) بوده است.