اخبار و رویدادها: دستگاه داده نگار در دانشگاه صنعتی شاهرود اختراع شد

دستگاه داده نگار در دانشگاه صنعتی شاهرود اختراع شد
دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۱- ۱۲:۲۹:۲۱

دستگاه داده نگار در دانشگاه صنعتی شاهرود اختراع شد

دستگاه داده نگار با قابلیت تولید فیزیکی داده و ارسال به کامپیوتر توسط عضو هیأت علمی دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شاهرود،با همکاری مهندس بهزاد و مهندس رامین زهتابیان ساخته و به ثبت رسید.

دستگاه داده نگار با قابلیت تولید فیزیکی داده و ارسال به کامپیوتر توسط دکتر حمید حسن پور رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی شاهرود، با همکاری مهندس بهزاد زهتابیان و  مهندس رامین زهتابیان ساخته و در اداره ثبت اختراعات و مالکیت صنعتی به ثبت رسید.

دستگاه داده نگار یک نوع سیگنال ژنراتور و نگارنده سیگنال پیشرفته است که نه تنها قادر به تولید دقیق و با کیفیت گستره عظیمی از انواع سیگنال های استاندارد اعم از سینوسی،دندانه اره ای، مثلثی، پله ای و ... می باشد برخلاف سیگنال ژنراتورهای موجود توانایی تولید هر شکل موج غیر معمول و دلخواهی را دارد.

برای استفاده از دستگاه داده نگار (Versatile data emulator) VDE کافی است شکل موج مورد نظر را با قلم یا نوک انگشت بر روی نمایشگر لمسی دستگاه رسم کرده و در صورت تمایل با ابزارهای موجود آنرا ویرایش و تولید نمود.

یکی از کاربردهای مطرح این اختراع می تواند در علوم پردازش سیگنال و بالاخص کاربردهای پیشرفته پردازش صوت باشد .