اخبار و رویدادها: طراحی نرم افزار الگوریتم شناسایی شکستگی ها از چاه نمودارهای پتروفیزیکی

طراحی نرم افزار الگوریتم شناسایی شکستگی ها از چاه نمودارهای پتروفیزیکی
دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۱- ۱۱:۵۰:۲۵

طراحی نرم افزار الگوریتم شناسایی شکستگی ها از چاه نمودارهای پتروفیزیکی

نرم افزار الگوریتم شناسایی شکستگی ها از چاه نمودارهای پترو فیزیکی توسط دکتر بهزاد تخم چی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئو فیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود طراحی و به ثبت رسید.

دکتر بهزاد تخم چی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئو فیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود نرم افزار الگوریتم شناسایی شکستگی ها از چاه نمودارهای پترو فیزیکی را طراحی و به نام خود ثبت نمود.

شناخت و مدل سازی شکستگی های موجود در مخازن به دلیل مدل سازی جریان سیال و طراحی بهینه الگوهای ازدیاد برداشت از اهمیت زیادی برخوردار است و از آنجا که مدل سازی مطلوب شکستگی ها جز در صورت داشتن داده های مناسب ممکن نیست، لازم است روش های دیگری به جز چاه نمودار تصویری مورد استفاده قرار گیرد.

در این اختراع، الگوریتم  قابل تعمیمی که کاربردش در چندین مخزن نفتی ایران به اثبات رسیده، ارائه شده است که می تواند با استفاده از تکنیک های نوین پردازش و تفسیر داده ها نسبت به ردیابی و شناسایی دقیق تر نواحی شکستگی بر مبنای داده های چاه نمودارهای پتروفیزیکی اقدام کند.