اخبار و رویدادها: دکتر پیروز، استاد پیشکسوت مهندسی معدن از دانشگاهیان قدردانی کرد

دکتر پیروز، استاد پیشکسوت مهندسی معدن از دانشگاهیان قدردانی کرد
چهارشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۱- ۱۹:۱۷:۲۹

دکتر پیروز، استاد پیشکسوت مهندسی معدن از دانشگاهیان قدردانی کرد

دکتر ایرج پیروز، استاد پیشکسوت مهندسی معدن دانشگاه صنعتی شاهرود طی نامه ای از برگزار کنندگان مراسم تجلیل از خود قدردانی کرد.

تشکر و قدردانی

دکتر ایرج پیروز استاد پیشکسوت مهندسی معدن طی نامه ای تشکر و قدردانی خود را از کلیه دست اندرکاران مراسم تجلیل از خود ابراز داشت. متن نامه وی بدین شرح است:

« بدینوسیله از هیات رئیسه محترم دانشگاه، مسئولین گرامی، اعضای محترم هیات علمی، کارکنان ارجمند، مهمانان بزرگوار و دانشجویان عزیز که محبت فرمودند و در مراسم تقدیر از اینجانب شرکت نمودند، صمیمانه تشکر و سپاسگزاری مینمایم. ایرج پیروز »