اخبار و رویدادها: کسب مدال برنز مسابقات ریاضی کشور توسط دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود

کسب مدال برنز مسابقات ریاضی کشور توسط دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۱- ۱۳:۰۲:۵۰

کسب مدال برنز مسابقات ریاضی کشور توسط دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود

محمداسماعیل حسنی جبلکندی دانشجوی دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود موفق شد مدال برنز مسابقات دانشجویی ریاضی کشور را کسب کند.

تیم 5 نفره دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود که از 26 لغایت 29 اردیبهشت جهت شرکت در مسابقات دانشجویی ریاضی کشور به دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان رفته بود، با پیشی گرفتن از دانشگاه های بزرگی همچون یزد، گیلان، خواجه نصیر و تبریز موفق شد رتبه دوازدهم کشوری را کسب کند.

محمداسماعیل حسنی جبلکندی، شهلا بیک زاده، ابوالفضل عینی، مصطفی فیوج، مسعود اسکندری اعضای تیم دانشجویی دانشکده ریاضی را تشکیل می دهند که به سرپرستی خسرو حسین زاده عضو هیأت علمی این دانشکده به این مسابقات اعزام شدند.

لازم به ذکر است این دانشجویان زیر نظر اساتید این دانشکده دکتر کامران شریفی، دکتر میثم علیشاهی، سیدرضا موسوی و مهدی مکحول این موفقیت را کسب کرده اند.