اخبار و رویدادها: دکتر دستفان به ریاست دانشکده برق و رباتیک منصوب شد

دکتر دستفان به ریاست دانشکده برق و رباتیک منصوب شد
سه شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۱- ۰۹:۴۴:۴۰

دکتر دستفان به ریاست دانشکده برق و رباتیک منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود دکتر علی دستفان به سمت ریاست دانشکده مهندسی برق و رباتیک منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است: به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان رئیس دانشکده برق و رباتیک منصوب می‌گردید. امید است با استعانت از خداوند متعال و عنایت به اصول والای انقلاب اسلامی و در سایه صداقت، تلاش ، همدلی و همفکری با همکاران آن دانشکده زمینه جذب اساتید متدین و متخصص را فراهم آورده و علاوه بر آن با تعریف و راه اندازی رشته های جدید در مقاطع ارشد و دکتری زمینه ارتقاء و تعالی هر چه بیشتر همکاران و دانشکده را مهیا سازید.

پیش از این دکتر علیرضا احمدی فرد از سال 87 تاکنون ریاست این دانشکده را بر عهده داشت که طی نامه ای از زحمات و تلاش های مجدانه وی در مدت تصدی مسئولیت دانشکده برق و رباتیک، تقدیر و تشکر گردید.