اخبار و رویدادها: معاون فرهنگی خواستار حضور بیشتر دانشجویان شاهد در فعالیت های فرهنگی شد

معاون فرهنگی خواستار حضور بیشتر دانشجویان شاهد در فعالیت های فرهنگی شد
چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱- ۱۴:۲۴:۱۸

معاون فرهنگی خواستار حضور بیشتر دانشجویان شاهد در فعالیت های فرهنگی شد

دکتر رضا شیخ معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی شاهرود، خواستار حضور بیشتر دانشجویان شاهد در عرصه فعالیت های فرهنگی شد

گردهمایی کانون علمی فرهنگی ایثار ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه صنعتی شاهرود، سه شنبه 26 اردیبهشت ماه در تالار اقاقیای این دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست دکتر رضا شیخ معاون فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه ضمن ایراد سخنانی، خواستار حضور بیشتر و پر رنگ تر دانشجویان شاهد و ایثارگر، در عرصه فعالیت های فرهنگی شد و به پرسش های دانشجویان پاسخ گفت.

در پایان جلسه نیز از نفرات برتر المپیاد ورزشی و مسابقات قرآنی کشوری و برگزیدگان مسابقه کشوری شب آفتابی2 و  35 نفر از فعالان فرهنگی این کانون  ها تقدیر شد.