اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان دومین جشنواره هفته ملی رباتیک کشور

دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان دومین جشنواره هفته ملی رباتیک کشور
شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱- ۱۱:۲۹:۵۱

دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان دومین جشنواره هفته ملی رباتیک کشور

دومین جشنواره هفته ملی رباتیک از 30 اردیبهشت تا 2 خرداد سال جاری در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

دومین جشنواره هفته ملی رباتیک به همت مسئولان، اساتید و دانشجویان دانشکده مهندسی برق و رباتیک دانشگاه صنعتی شاهرود و همکاری معاونت پژوهشی و فناوری این دانشگاه، با هدف بررسی شرایط کنونی و آتی مهندسی رباتیک در ایران، بررسی نکات و ارائه بستر سازی ها در جهت بهبود وضعیت فرهنگی، آموزشی، اقتصادی و سیاسی این رشته و ترسیم نقشه راه رباتیک کشور همراه با همایش و جشن دهمین سالگرد تولد رشته مهندسی رباتیک در کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

در افتتاحیه این همایش که با حضور پرفسور محمد مهدی فاتح، دکتر سعید شیری قیداری، دیگر فرهیختگان و اساتید صاحب نظر جامعه رباتیک ایران، دانش آموختگان مهندسی رباتیک ، فعالان این صنعت و جمع کثیری از دانشجویان مهندسی رباتیک دانشگاه های کشور و دانشگاه صنعتی شاهرود، سی ام اردیبهشت ماه از ساعت 18 الی21 در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار می شود،نماینده ی جامعه دانشگاهی کشور، نماینده بخش صنعت کشور و نماینده جامعه دانشجویی رباتیک کشور به ایراد سخن می پردازند.

در حاشیه همایش، نمایشگاه رباتیک با هدف گسترش فرهنگ به کارگیری ربات ها در ایران، معرفی رشته مهندسی رباتیک به عنوان یک نیاز اساسی در کشور، گردآوری فعالان و نخبگان عرصه رباتیک، بررسی چالش ها و مشکلات پیش روی این صنعت،گسترش ارتباط صنایع مرتبط با رباتیک و دانشگاه و کمک به افزایش بودجه های پژوهشی رباتیک از شنبه30 اردیبهشت لغایت دوشنبه 1 خرداد در سالن نمایشگاه مجموعه شقایق ها، پذیرای علاقه مندان خواهد بود.

اتوماسیون صنعتی، اتوماسیون شهری و خانگی، ربات های کاربردی بازرسی، پزشکی، نظافتی، نظامی و ...، ربات های آموزشی و آزمایشگاهی، ربات های شبه صنعتی، شبیه سازی ، کنترل ربات و هوش مصنوعی از جمله غرفه ها و بخش های پیش بینی شده این نمایشگاه است که با همکاری و حضور دانشگاه ها، پژوهشکده ها، شرکت ها و فعالان این عرصه برپا شده است.

در طول 4 روز برپایی این جشنواره کارگاه های آموزشی CNC، ARM، AVR، Catia،PLC ، شناورهای زیرسطحی، بازوی صنعتی و پردازش تصویر توسط اساتید مبرز این رشته همراه با ارائه پک آموزشی و فیلم کامل کارگاه ها، نرم افزارها و جزوه آموزشی مربوط به هر کارگاه ارائه شده و در پایان گواهی نامه مهارت از سازمان فنی و حرفه ای استان سمنان و دو گواهی نامه معتبر از شرکت های برجسته کشور به شرکت کنندگان اعطاء می گردد.

اختتامیه همایش با اتمام کار جشنواره، سه شنبه 2 خرداد در تالار جنبی مجموعه شقایق های دانشگاه، با تقدیم جوایز و قدردانی از اساتید، صنعتگران و دانشجویان پایان بخش دومین همایش ملی هفته رباتیک دانشگاه صنعتی شاهرود خواهد بود.

سایت این جشنواره به نشانیhttp://www.nroboweek.ir جهت ثبت نام و آشنایی بیشتر علاقه مندان اعلام شده است.