اخبار و رویدادها: اداره کل امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود نقش مهر زد

اداره کل امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود نقش مهر زد
دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱- ۱۵:۱۰:۳۳

اداره کل امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود نقش مهر زد

نمایشگاه هنرهای تجسمی و صنایع دستی نقش مهر همزمان با هفته خوابگاه ها از 24 اردیبهشت ماه در دانشگاه صنعتی شاهرود برپا شد.

در این نمایشگاه که با هدف کمک به دانشجویان نیازمند توسط اداره کل امور فرهنگی با همکاری کانون هنرهای تجسمی و صنایع دستی و کانون مهر امام علی(ع) در محل نگارخانه امور فرهنگی واقع در جنب کانون های فرهنگی و هنری برپا شده است، آثار تجسمی و صنایع دستی هنر جویان کانون های فرهنگی و هنری در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است.

در بخش دیگر نمایشگاه، بازدیدکنندگان در مدت برگزاری در کارگاه های آموزشی رایگان شامل کاشی معرق، معرق چوب، ویترای و خوشنویسی به فراگیری فنون اولیه ی این هنرها می پردازند. بازارچه خیریه نیز  بخش دیگر نمایشگاه می باشد که در آن آثار تجسمی و صنایع دستی به فروش می رسد و عواید حاصل از آن به دست دانشجویان نیازمند دانشگاه صنعتی شاهرود خواهد رسید.

این نمایشگاه که با استقبال گرم و پر شور دانشجویان، اساتید، کارکنان و خانواده های آنان همراه گردیده است، تا تاریخ 27/2/91 از ساعت 10 صبح  تا 19 بعداز ظهر پذیرای علاقه مندان می باشد.