اخبار و رویدادها: جشن دانش آموختگی دانشگاه صنعتی شاهرود به صورت متمرکز برگزار می شود

جشن دانش آموختگی دانشگاه صنعتی شاهرود به صورت متمرکز برگزار می شود
دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱- ۱۵:۲۶:۳۹

با تصویب کمیته برگزاری جشن دانش آموختگی دانشجویان ، در سال جاری این جشن به صورت متمرکز در تالار شقایق های دانشگاه برگزار می شود.

به گفته دکتر رضا شیخ معاون فرهنگی واجتماعی دانشگاه، این مراسم سه شنبه 14 تیر ماه سال جاری با حضور دانشجویان دانش آموخته کلیه رشته های تحصیلی در ترم جاری، برگزار می گردد.

وی مهلت اعلام شده برای ثبت نام اولیه را ،دهم خرداد عنوان کرد و افزود:به منظور برنامه ریزی بهتر، دانشجویان واجد شرایط، حداکثر تا تاریخ اعلام شده نسبت به ثبت نام اولیه خود و همراهان شامل پدر ، مادر و همسر، از طریق دانشکده اقدام نمایند.

دکتر شیخ اظهار امیدواری کرد در خجسته ایام ولادت حضرت ولی عصر(عج)که برای برگزاری این جشن در نظر گرفته شده است، همکاران دانشگاهی بتوانند جشنی خاطره انگیز و به یاد ماندنی را برای دانش آموختگان این دانشگاه برگزار نمایند.