اخبار و رویدادها: برگزاری کرسی آزاد اندیشی سکولاریسم در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری کرسی آزاد اندیشی سکولاریسم در دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱- ۱۳:۳۴:۲۴

کرسی آزاد اندیشی دانشجویی با موضوع « سکولاریسم »، یکشنبه 10 اردیبهشت با حضور جمع زیادی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود، در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست که با همکاری و نظارت هیات موسس برگزاری کرسی های آزاد اندیشی این دانشگاه در تالار شقایق ها برگزار شد، طرفین موافق و مخالف به طرح دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

داور و مجری این نشست محمد جواد خلیلی کارشناس ارشد علوم سیاسی و مدرس دانشگاه و مدیر موسسه تعلیماتی و انتشاراتی علامه مجدد قم بود که نظارت و هدایت مباحث را بر عهده داشت و موافقان و مخالفان مباحث و دیدگاه های خود را در زمان های ده دقیقه ای مطرح و استدلالات خود را بیان نمودند.

در وقت پایانی جلسه تریبون آزاد با طرح نظرات دو نفر از شرکت کنندگان نیز تشکیل گردید. کارشناسان فرهنگی و تشکل های دانشجویی نحوه و کیفیت برگزاری کرسی را در مجموع مثبت ارزیابی نمودند.