اخبار و رویدادها: طی مراسمی از بانوان شاغل در دانشگاه صنعتی شاهرود تجلیل شد

طی مراسمی از بانوان شاغل در دانشگاه صنعتی شاهرود تجلیل شد
سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱- ۱۳:۱۹:۲۷

طی مراسمی از بانوان شاغل در دانشگاه صنعتی شاهرود تجلیل شد

به مناسبت سالروز میلاد باسعادت دخت نبوت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته بزرگداشت مقام زن، طی مراسمی با حضور هیات رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود ، از 88 بانوی شاغل در این دانشگاه تجلیل شد .

به گزارش روابط عمومی در این آیین دکتر علی مراد زاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن تبریک این ایام فرخنده به بانوان حاضر در جلسه، با مهم و ارزشمند شمردن نقش و جایگاه بانوان در جامعه و دانشگاه، از تلاش ها و زحمات بانوان شاغل در این دانشگاه تقدیر کرد و افزود:‌ خدمت در دانشگاه یک افتخار است و حساسیت خدمت در این عرصه بسیار بالا است چرا که کسانی که با آنها سر و کار داریم افراد در حال تحصیل و یا فرهیختگانی هستند که جامعه به دستان آنها اداره می شود.

دکتر مرادزاده ضمن بیان پیشرفت های چشمگیر دانشگاه، این رشد و توسعه را حاصل تلاش یکایک همکاران در تمام بخش های دانشگاه دانست و گفت:‌ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سفر اخیر خود به دانشگاه که در آن بیش از 42000 مترمربع فضای کالبدی با اعتباری بیش از 337 میلیارد ریال به بهره برداری رسید، از دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان یکی از بهترین دانشگاه های کشور نام برد و تأکید کرد که اساتید و دانشجویان کشور این دانشگاه را پس از دانشگاه هایی همچون صنعتی شریف، جزء اولین انتخاب های خود قرار می دهند .

در ادامه معاونان دانشگاه با تبریک این ایام و تشکر از زحمات بانوان شاغل در بخش های مختلف دانشگاه به پرسش های حاضران پاسخ دادند .

در پایان این مراسم از 88  بانوی شاغل در دانشگاه صنعتی شاهرود با اعطاء لوح تقدیر و هدایایی تجلیل گردید.