اخبار و رویدادها: اخبار کوتاه از دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه

یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۱- ۱۲:۳۸:۳۳

اخبار کوتاه از دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه

اخبار کوتاه از دفتر نهاد

بیش از 60 نفر از اساتید دانشگاه در جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود که سه شنبه 19 اردیبهشت ماه در سالن جلسات کوثر برگزار شد به بررسی شیوه های تعامل استاد و دانشجو مبتنی بر مبانی اصول فلسفه آموزش و پرورش پرداختند. اساتید حاضر در این نشست که با حضور حجت الاسلام دکتر موسوی نسب عضو هیات علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار گردید، با ارائه دیدگاه ها و نظرات خود به بحث و تبادل نظر دو جانبه و چند جانبه پرداختند.

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در راستای گسترش و تعمیق معارف دینی و فرهنگی از طریق اجرای برنامه های مفرح و نشاط آور، اردوهای تفریحی و فرهنگی را در مناطق گردشگری اطراف شهرستان در 2 هفته متوالی برگزار کرده است . این دفتر در دو جمعه 15 و 22 اردیبهشت ماه میزبان بیش از 120 دانشجوی دختر دانشگاه در منطقه تفریحی جنگل اولنگ بود.