اخبار و رویدادها: روش های نوین مدیریت اسلامی در دانشگاه صنعتی شاهرود بررسی شد

روش های نوین مدیریت اسلامی در دانشگاه صنعتی شاهرود بررسی شد
یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۱- ۱۱:۴۵:۴۰

روش های نوین مدیریت اسلامی در دانشگاه صنعتی شاهرود بررسی شد

با هدف استخراج مبانی مدیریت اسلامی و حرکت در مسیر تدوین الگوهای عملی آن، کانون علوم پژوهشی مدیریت اسلامی دانشگاه صنعتی شاهرود به نام رهنما فعالیت خود را رسمیت بخشید.

این مراسم توسط  دانشجویان مدیریت دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت و با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتی شاهرود، شنبه 23 اردیبهشت در آمفی تأتر این دانشکده برگزار شد. در آیین معارفه این گروه، حجت السلام و المسلمین ابوالفضل فندرسکی، مسئول دفتر نهاد رهبری در سخنانی به بررسی ویژگی های یک مدیر از نگاه اسلام پرداخت و تشکیلات سازمان های اسلامی را تشریح نمود. وی با اشاره به تأکید مستقیم قرآن به مدیریت اسلامی، سوره عصر را منشور بهره وری قرآن عنوان کرد.

شایان ذکر است کانون رهنما دانشگاه صنعتی شاهرود، اولین کانون مدیریت اسلامی دانشجویان کشور است که بومی سازی و حرکت در مسیر توسعه علمی، اسلامی نمودن علوم انسانی، بستر سازی برای ایجاد گفتمانی جدید در دانشگاه ها با محوریت مدیریت اسلامی و توجه مدیران کشور به این مقوله  را بررسی می کند.