اخبار و رویدادها: راهنمای ارزیابی اینترنتی دروس اساتید توسط سیستم گلستان

شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱- ۱۶:۱۱:۲۴

راهنمای ارزیابی

راهنمای ارزیابی اینترنتی دروس اساتید توسط سیستم گلستان

1-   ورود به سیستم جامع آموزشی دانشگاه از طریق اینترنت به  آدرس http://golestan.shahroodut.ac.ir
و یا از طریق شبکة داخلی  به آدرس

2-     رفتن به قسمت " ارزشیابی"

3-   در صفحه ارزشیابی لیست تمامی دروس دانشجو ظاهر می‌گردد، با کلیک بر روی گزینه انتخاب تحت ستون وضعیت از اولین درس
 به صفحه پاسخگویی به سئوالات ارزشیبابی وارد می‌شوید.

4-     در صفحه پاسخگویی به سئوالات، با کلیک نمودن بر روی گزینه­های روبروی هر سئوال می‌توان به آن سئوال پاسخ داد.

5-     در قسمت "سایر نظرات" می‌توانید نظر خود را در مورد درس و استاد مربوطه اعلام نمایید.

6-   بعد از اتمام پاسخگویی به سئوالات مربوط به هر درس، برای ذخیره شدن آن ، بر روی گزینة "اعمال تغییرات" کلیک نمایید. بعد از ذخیره شدن پاسخ شما، پنجره زیر در صفحه ظاهر گردیده و با کلیک بر روی گزینه ، صفحه پاسخگویی درس بعدی ظاهر می‌گردد.

7-   بعد از ارزشیابی تمامی دروس، با کلیک بر روی گزینه  پیغام "کد19 : درسی که انجام ارزشیابی آن توسط شما امکان پذیر باشد، وجود ندارد." در نوار وضعیت پایین صفحه، نمایش داده می‌شود، این پیغام نشانه اتمام ارزشیابی دروس شما بوده و با کلیک بر روی گزینه "بازگشت" به صفحه ارزشیابی بر می‌گردید. در این صفحه می‌بایست در تمامی خانه‌های ستون وضعیت، عبارت "کامل شده" مشاهده ‌گردد، در صورت مشاهده احتمالی عبارت انتخاب  در این ستون، مراحل فوق را از بند 3 به بعد تکرار نمایید.

تذکر:

1-   بعد از اعمال تغییرات، امکان تغییر در پاسخ­های درس مربوطه وجود نخواهد داشت.

2-      تاریخ ارزیابی اینترنتی نیمسال دوم 91-90  از تاریخ 23/02/1391 لغایت 30/02/1391 می­باشد.

3-   در صورتی­که دانشجویان ارزیابی اینترنتی را انجام ندهند، اجازة ثبت­نام مقدماتی و اینترنتی نیمسال بعد، همچنین مشاهده نمرات این نیمسال و درخواست تجدید نظر نمرات از آنها سلب خواهد شد. فارغ­التحصیلی دانشجویان ترم آخر نیز منوط به شرکت در این ارزیابی می­باشد.

دفتر نظارت و ارزیابی

جهت دریافت کامل فایل راهنما، به پیوست زیر مراجعه نمایید.