اخبار و رویدادها: نمایشگاه عکس و سمینار مدیریت از توکیو تا شاهرود

نمایشگاه عکس و سمینار مدیریت از توکیو تا شاهرود
یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱- ۱۵:۳۹:۰۶

نمایشگاه عکس و سمینار مدیریت از توکیو تا شاهرود

عکس های سونامی افشین والی نژاد خبرنگار ایرانی مقیم ژاپن در دانشگاه صنعتی شاهرود به نمایش گذاشته شد.

در این نمایشگاه که به همت معاونت پژوهشی  و فناوری  و دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت برگزار شده است، تعداد 30 قطعه عکس 50 در 70 مربوط به زلزله و سونامی سهمگین کشور ژاپن در سال 2011 برای اولین بار در سطح کشور، در دانشگاه صنعتی شاهرود به نمایش گذاشته شده است .

مهرداد اربابی مسئول اجرایی این نمایشگاه طی گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه خاطرنشان کرد: والی نژاد برای سخنرانی با موضوع مطالعه موردی مدیریت بحران (کشور ژاپن) در سمیناری که سه شنبه 19 اردیبهشت ماه ساعت 15:30 در سالن همایش های دانشکده مهندسی معدن برگزار می گردد، به ایران سفر می کند.

گفتنی است علاقه مندان برای بازدید از این نمایشگاه می توانند همه روزه تا 19 اردیبهشت ماه از ساعت 8 لغایت 18 از این نمایشگاه در تالار شقایق های دانشگاه صنعتی شاهرود دیدن کنند.