اخبار و رویدادها: از مخترع دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر شد

از مخترع دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر شد
سه شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۰- ۱۳:۴۱:۰۹

از مخترع دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر شد

دکتر کامبیز جهان بین عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود با ارائه طرح اختراعی خود، در چندین جشنواره کشوری و منطقه ای افتخار آفرینی کرد.

وی با ارائه اختراع خود با عنوان « صمغ ریشه گیاه چوبک تماشایی » در دومین جشنواره طرح کسب و کار استان خراسان رضوی که 10 اسفند ماه برگزار شد، موفق به ثبت این طرح در فهرست طرح های برتر کسب و کار تدوینی این جشنواره شد. همچنین با اعلام این موفقیت، طرح مذکور جواز حضور در جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی که اردیبهشت 91 در اصفهان برپا می شود را کسب کرد.

طرح اختراعی دکتر جهان بین در گردهمایی نخبگان استان سمنان که 22 اسفند در دانشگاه سمنان برگزار شد نیز در میان 4 طرح برگزیده به عنوان طرح برتر معرفی و از آن تجلیل شد.

شایان ذکر است صمغ ریشه گیاه چوبک تماشایی جایگزین صمغ عربی است که در صنایع غذایی دارای خاصیت پایدار کننده اماسیون های غذایی به کار می رود.