اخبار و رویدادها: ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود فرمول فوتبال را کشف کرد

ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود فرمول فوتبال را کشف کرد
سه شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۰- ۱۰:۱۱:۴۰

ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود فرمول فوتبال را کشف کرد

با برگزاری دیدارهای پایانی مسابقات فوتسال اعضاء هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، اساتید دانشکده ریاضی این دانشگاه به مقام قهرمانی رسیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود این دیدارها با عنوان یادواره دهه فجر و با همکاری بسیج اساتید و مدیریت تربیت بدنی دانشگاه  21 اسفند ماه در سالن فجر این دانشگاه برگزار شد. در دیدار پایانی تیم دانشکده ریاضی با نتیجه 3 بر 2 از سد تیم دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک عبور کرد و بر سکوی اول ایستاد. این در حالی است که تیم دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دارنده بیشترین مقام قهرمانی است.

در دیدار رده بندی که بین تیم های دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت و دانشکده مهندسی مکانیک برگزار شد، دو تیم با راه اندازی  جشنواره گل، 12 بار دروازه های یکدیگر را گشودند. در این دیدار تیم دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت با نتیجه 8 بر 4 تیم دانشکده مهندسی مکانیک را در هم کوبید و به عنوان سومی رسید.