اخبار و رویدادها: معرفی برترین های هشتمین دوره مسابقات کتابخوانی کارکنان دانشگاه

معرفی برترین های هشتمین دوره مسابقات کتابخوانی کارکنان دانشگاه
دوشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۰- ۱۵:۱۷:۵۸

معرفی برترین های هشتمین دوره مسابقات کتابخوانی کارکنان دانشگاه

هشتمین دوره مسابقات فرهنگی کتابخوانی چهارشنبه 17 اسفند ماه با شرکت جمعی از کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود برگزارشد.

در این مسابقه که با حضور کارکنانی از حوزه های مدیریت امور اداری، اداره کل آموزش، دانشکده شیمی، دانشکده صنایع و مدیریت، اداره کل امور دانشجویی ، دانشکده برق و دانشکده مکانیک، از کتاب انقلاب اسلامی بازگشت به عهد قدسی اثر اصغر طاهر زاده برگزار گردید،تیم علی اللهیاری، محبوبه جعفری و زینب برنجی از دانشکده شیمی با میانگین نمره 19 حائز رتبه اول شدند.

تیم های حسن علایی زاده، حسن اعظمی و  بتول جلالی از مدیریت امور اداری و حسین فردوسی، محمد مهدی شادی و معصومه حیدری از اداره کل آموزش با میانگین نمره 18 به مقام دوم این مسابقه دست یافتند.

در این مسابقه همچنین از فرشته فرومدی از دانشکده برق، فاطمه نوری از دانشکده صنایع و مدیریت و میترا عباسی از اداره کل امور دانشجویی با کسب نمره 18 تقدیر می گردد.