اخبار و رویدادها: برگزاری هشتمین جلسه هیأت ممیزه دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری هشتمین جلسه هیأت ممیزه دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۰- ۱۶:۲۷:۵۶

هشتمین جلسه هیأت ممیزه دانشگاه صنعتی شاهرود پنجشنبه 18 اسفندماه برگزار شد.

دکترعلی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود در آخرین جلسه هیأت ممیزه این دانشگاه در سال 90 با اشاره به رشد علمی پرشتاب کشور، رشد علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در سال 90 را خوب و مثبت ارزیابی کرد.

رئیس هیأت ممیزه دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن تأکید بر این نکته که نهایت سعی و تلاش این هیأت بررسی دقیق پرونده ها بوده است، از زحمات یکایک اعضاء هیأت ممیزه تقدیر و تشکر کرد و در آستانه سال جدید، سالی خوش و همراه با موفقیت را برای آنان آرزو کرد.

در این جلسه پرونده 4 عضو هیأت علمی دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت با ارتقاء مرتبه علمی دکتر ابوالقاسم کامکار روحانی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک و دکتر محمد ابراهیم قاضی عضو هیأت علمی دانشکده فیزیک از استادیاری به دانشیاری موافقت به عمل آمد.