اخبار و رویدادها: برگزاری کارگاه پویایی و توانمندسازی فعالین فرهنگی

برگزاری کارگاه پویایی و توانمندسازی فعالین فرهنگی
شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۰- ۱۰:۵۰:۱۶

برگزاری کارگاه پویایی و توانمندسازی فعالین فرهنگی

کارگاه پویایی و توانمندسازی فعالین فرهنگی جمعه 12/12/90 در محل تالار اقاقیا با حضور دکتر امامی از اساتید رسانه و ارتباطات برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، همزمان با حضور حماسی مردم هوشمند ایران اسلامی و دانشگاهیان فهیم در پای صندوق های رأی، کارگاه پویایی و توانمندسازی فعالین فرهنگی از ساعت 8 تا 18 روز جمعه 12/12/90 در محل تالار اقاقیا با حضور دکتر امامی از اساتید رسانه و ارتباطات برگزار گردید.

در حاشیه این کارگاه، فعالین فرهنگی کانون های نهاد به صورت دسته جمعی در شعبه اخذ رأی واقع در تالار شقایق های دانشگاه صنعتی شاهرود نیز حضور پیدا کرده و رأی خود را به صندوق انداختند.

بر پایه همین گزارش، جلسه تفسیر قرآن کریم و آیات الاحکام نیز، سه شنبه 9/12/90 با حضور حجت الاسلام سیدعلی رضوی نسب استاد حوزه و دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه آیات مبارکه سوره اعراف و نور مورد تفسیر قرار گرفت و سپس سخنران جلسه در مورد ترس از ازدواج و دلایل عدم ازدواج جوانان از دیدگاه قرآن و روایات به ایراد سخن پرداخت.