اخبار و رویدادها: اعلام حضور اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود در انتخابات

اعلام حضور اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود در انتخابات
دوشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۰- ۱۵:۰۶:۴۴

کانون هم اندیشی اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود با صدور بیانیه ای، بر حضور گسترده اساتید و اعضای هیأت علمی در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.

در این بیانیه با اشاره به شرایط داخلی و توجه به عبور کشور از شرایط فتنه در داخل و موج فزاینده بیداری اسلامی در کشورهای منطقه و تأثیر پذیری عمیق بیداری اسلامی از الگوی انقلاب اسلامی ملت قهرمان ایران، حضور در این انتخابات بسیار ضروری و سرنوشت ساز عنوان شده است.

در قسمتی از این بیانیه آمده است: ما اعضاء هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، ضمن مشارکت فعال و با نشاط در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، از همه اقشار فهیم و مسلمان ایران نیز دعوت می نماییم که با مشارکت حداکثری و انتخاب هوشمندانه خود به خلق حماسه ای دیگر در تأسیس مجلس همطراز با گفتمان انقلاب اسلامی بپردازند.