اخبار و رویدادها: تودیع و معارفه مدیر فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد

تودیع و معارفه مدیر فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد
دوشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۰- ۱۴:۵۴:۲۲

تودیع و معارفه مدیر فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد

جلسه تودیع و معارفه مدیر فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود، دوشنبه 8 اسفند ماه برگزار شد.

در این جلسه دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با تاکید بر حساسیت و اهمیت جایگاه مدیریت امور فرهنگی در دانشگاه از قبول مسئولیت دکتر نجاتی تشکر کرد و از تلاش های دکتر گودرزی در طی 3 سال گذشته تقدیر و تشکر نمود. وی استقبال اعضای هیأت علمی و توجه به امور فرهنگی را از مصادیق تعامل و مشارکت در این زمینه عنوان کرد.

مرادزاده در ادامه با تأکید بر حضور حداکثری دانشگاهیان در انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: انتخابات، جلوه حضور و مشارکت مردم و تعیین سرنوشت کشور است. وی از کسانی که مردم را به حضور حداکثری در انتخابات ترغیب و تشویق می کنند تقدیر کرد.

شایان ذکر دکتر علی نجاتی کلاته مدیر سابق انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در صدور حکمی به مدت 2 سال به عنوان مدیر امورفرهنگی این دانشگاه منصوب شد.