اخبار و رویدادها: همایش تبدیل علم به ثروت در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد

همایش تبدیل علم به ثروت در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد
دوشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۰- ۱۲:۰۸:۲۱

همایش تبدیل علم به ثروت در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد

همایش تبدیل علم به ثروت با هدف ایده پردازی منجر به پول در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

در این همایش که دوشنبه 8 اسفند ماه به همت دفتر ارتباط با صنعت این دانشگاه و با استقبال گسترده دانشگاهیان برپا شد، دکتر علی اکبر پویان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: دانش به عنوان موتور محرکه اقتصاد دنیا است و در کشورهای توسعه یافته دانش زیر بنای تولید نگریسته می شود، حال آن که کشور ما با این تفکر فاصله زیادی دارد.

وی تأکید کرد: باید با تکیه بر پشتوانه بزرگ فکری ایران به سمت دستیابی به تولید متقاضی محور برویم.

سپس پویا خادمیان مدیر عامل شرکت دانش بنیان دنیای مجازی کسب و کار پیرامون عصر ذهن، واقعیت نوین در موفقیت و نقش تکنولوژی فکر در تحول سازمان سخنرانی کرد.

شایان ذکر است ایجاد بانک ایده، برندینگ دانشگاه صنعتی شاهرود با تبدیل این دانشگاه به دانشگاهی نام آور در چرخه علم و فناوری از فرآیند ثبت ایده تا تجاری سازی دانش و فناوری از اهداف برگزاری این همایش در دانشگاه صنعتی شاهرود است.