اخبار و رویدادها: بدمینتون بازان دانشگاه صنعتی شاهرود بر سکوی اول ایستادند

بدمینتون بازان دانشگاه صنعتی شاهرود بر سکوی اول ایستادند
دوشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۰- ۰۸:۳۲:۲۷

بدمینتون بازان دانشگاه صنعتی شاهرود بر سکوی اول ایستادند

با برگزاری مسابقات قهرمانی بدمینتون پسران دانشگاه های منطقه چهار ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و انتخابی المپیاد دانشجویی، تیم بدمینتون دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان اولی دست یافت.

این مسابقات 4 و 5 اسفند ماه به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود و با حضور دانشگاه های این منطقه برگزار شد. در قسمت انفرادی علی سلطانی از دانشگاه میزبان با شکست رقبا بر سکوی اول ایستاد. در بخش تیمی نیز تیم های امیر رضا خیر اندیش و بهادر قره گزلی به مقام اولی رسیدند و دو نفره محمد عیدی و فرزاد دانشگر از دانشگاه صنعتی شاهرود به مقام دوم دست یافتند.

شایان ذکر است تیم بدمینتون پسران دانشگاه صنعتی شاهرود را محمد عیدی،فرزاد دانشگر، امیر رضا خیر اندیش، بهادر قره گزلی، علی سلطانی و سید امیر سجاد حسینی به مربیگری احسان صناعی مقدم تشکیل می دادند.