اخبار و رویدادها: حافظان قرآن کریم دانشگاه صنعتی شاهرود معرفی شدند

حافظان قرآن کریم دانشگاه صنعتی شاهرود معرفی شدند
سه شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۰- ۱۵:۴۶:۵۳

دومین دوره مسابقات حفظ قرآن کریم وی‍ژه اساتید و کارکنان به همراه خانواده های آنان در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید.

این مسابقات در روزهای پایانی بهمن ماه توسط اداره امور فرهنگی این دانشگاه در دو بخش حفظ سوره الفجر ویژه کارکنان، اساتید و خانواده ها و حفظ سوره الشمس ویژه فرزندان پایین تر از ده سال برگزار شد و نتایج زیر بدست آمد.

امیر یونسیان، داوود نوروزی، محمد ایرجی، محبوبه حلاجی، محبوبه جعفریان، عالیه کیوانلو و منیره جلالی در بخش کارکنان حائز مقام برتر شدند. در بخش خانواده ها زهرا احمدی، مهین پیرکهن و زینب والی نیا به عنوان برتر رسیدند. در بخش فرزندان بالای ده سال محمد علی دزیانیان، محمد متین، نرجس نزاکتی، مهرناز خطیبی  و نگین دهقانیان و در بخش فرزندان زیر ده سال زینب نوروزیان و ریحانه نوروزی به مقام های اول دست یافتند.

شایان ذکر است طبق اعلام امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود در اسفند ماه مسابقه حفظ سوره عبس برای کارکنان و خانواده ها، حفظ پنج سوره آخر قرآن کریم ویژه فرزندان پایین تر از ده سال و  حفظ ده سوره آخر قرآن کریم ویژه فرزندان بالای ده سال برگزار می شود