اخبار و رویدادها: مقاله محققین دانشگاه صنعتی شاهرود پرخواننده ترین مقالات الزویر

مقاله محققین دانشگاه صنعتی شاهرود پرخواننده ترین مقالات الزویر
سه شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۰- ۱۲:۳۵:۳۶

مقاله حل تحلیلی کلی انتقال حرارت هدایتی در لمینیت­های کامپوزیتی چندلایه استوانه­ای که در ژورنال بین المللی علوم حرارتی انتشارات الزویر به چاپ رسیده است در صدر پرخواننده ترین مقالات این نشریه قرارگرفت

در این مقاله یک حل عمومی تحلیلی کلی برای انتقال حرارت هدایتی در لمینیت­های کامپوزیتی چند لایه استوانه­ای ارائه شده است. حل مذکور تحت شرایط مرزی کلی شامل ترکیب هدایت، جابجایی و تشعشع بدست می آید و کارایی آن در بخش صنایعی مانند پین فینها، لوله های خنک کننده و تانک های ذخیره سازی می باشد.

شایان ذکر است تیم تحقیقاتی این پروژه را دکتر محمد حسن کیهانی و دکتر محمود نوروزی با استفاده از پایان نامه کارشناسی ارشد امین امیری دلوئی تشکیل می دهد.