اخبار و رویدادها: نمایه سازی ژورنال دانشگاه صنعتی شاهروددرپایگاه استنادی علوم جهان اسلام

نمایه سازی ژورنال دانشگاه صنعتی شاهروددرپایگاه استنادی علوم جهان اسلام
دوشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۰- ۱۱:۰۹:۱۵

ژورنال علمی پژوهشی Journal of Mining And Environmental در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام نمایه سازی شد.

با ارسال گواهینامه ای از سوی علی گزنی معاون پژوهشی و فناوری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، این ژورنال بین المللی، سال 2010 در این پایگاه نمایه سازی شد.

ژورنال Journal of Mining And Environmental که به زبان انگلیسی و توسط گروهی از اساتید و متخصصین دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود و سایر کشورهای جهان در دانشگاه صنعتی شاهرود تألیف می شود. در این مجله به آخرین دستاوردها در زمینه اکتشاف و استخراج معدن ، محیط زیست معدن ، هیدروژئولوژی معدن و فرآوری مواد معدنی پرداخته می شود.

شایان ذکر است پس از ISI (پایگاه استنادی علمی) و اسکوپوس (Scopus) در هلند، ISC (پایگاه استنادی علوم جهان اسلام) سومین پایگاه استنادی برای سنجش عملکرد پژوهشی کشورها محسوب می شود که ۵٧ کشور در آن مشارکت دارند.