اخبار و رویدادها: شناگران پسر دانشگاه صنعتی شاهرود مدال های طلا را درو کردند

شناگران پسر دانشگاه صنعتی شاهرود مدال های طلا را درو کردند
دوشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۰- ۱۰:۴۶:۳۴

شناگران پسر دانشگاه صنعتی شاهرود مدال های طلا را درو کردند

با برگزاری مسابقات دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه چهار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و انتخابی المپیاد دانشجویی، شناگران دانشگاه صنعتی شاهرود مقام قهرمانی را در خانه نگه حفظ کردند.

این مسابقات 19 و 20 بهمن ماه در 12 ماده انفرادی و 2 ماده مختلط و آزاد تیمی در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد و  تیم دانشگاه صنعتی شاهرود با 467 امتیاز و کسب 11 مدال طلا، 11 مدال نقره و 4 مدال برنز ضمن کسب مقام اول جواز حضور در المپیاد دانشجویان کشور را بدست آورد. تیم دانشگاه مازندران با 292 امتیاز و دامغان با 75 امتیاز بر سکوهای دوم و سوم ایستاد.

مهدی رنجبریان، امیر رضا جواهری، سعید نعمت شاهی، رضا ابوالحسنی یکتا، محمد بندری، محمد رحیمی، سهیل نور و سید حسین بیطرف به مربیگری احمد خراطها تیم شنای دانشگاه صنعتی شاهرود را تشکیل می دهند.