اخبار و رویدادها: آرایش های سیاسی کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود بررسی شد

آرایش های سیاسی کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود بررسی شد
دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۰- ۱۲:۳۵:۴۷

آرایش های سیاسی کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود بررسی شد

در راستای اجرای طرح بصیرت اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، نشست سیاسی با موضوع آرایش های سیاسی کشور برگزار شد.

این نشست که به همت بسیج اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود 17 بهمن ماه با استقبال اعضاء هیأت علمی این دانشگاه برگزار شده بود حجت الاسلام و المسلمین حسن غفاری تحلیل گر سیاسی و استاد حوزه و دانشگاه در سخنانی به تشریح احزاب و دیدگاه های آنان پرداخت. وی تعدد احزاب، نگرش آنان به مسائل، اصول اعتقادی و عملی احزاب را منبعث و پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال 57 دانست و افزود: در ایران اسلامی احزاب غیر دینی و گمراه هیچ گاه نتوانسته اند قد علم کنند زیرا حکومت ایران مخصوصاً پس از پیروزی انقلاب اسلامی از دین نشأت گرفته است.

غفاری انتخابات را مهمترین عامل یک حکومت دموکراتیک دانست و حضور مردم در تعیین سرنوشت خود را دلیل آن عنوان کرد. وی انتخابات پیش رو را چه در عرصه داخلی و چه عرصه خارجی بسیار مهم دانست و مشارکت تمامی احزاب را در این رویداد حیاتی غیر قابل انکار عنوان کرد.