اخبار و رویدادها: والیبالیست های دانشگاه صنعتی شاهرود به مدال نقره اکتفا کردند

والیبالیست های دانشگاه صنعتی شاهرود به مدال نقره اکتفا کردند
سه شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۰- ۰۹:۲۴:۰۴

والیبالیست های دانشگاه صنعتی شاهرود به مدال نقره اکتفا کردند

در دومین دوره مسابقات قهرمانی والیبال کارکنان دانشگاه های منطقه چهار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تیم والیبال کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود در میان 8 تیم به مقام دوم رسید.

این مسابقات به مدت 6 روز در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با شرکت تیم هایی از دانشگاه های صنعتی شاهرود، صنعتی نوشیروانی بابل، سمنان، مازندران، دامغان، علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و گنبد برگزار شد. و تیم کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود در دیدار نهایی با شکست از دانشگاه مازندران به  گردن آویز نقره اکتفا کرد. تیم دانشگاه سمنان نیز بر سکوی سوم ایستاد.

تیم کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود را علی عالمی، علی حسنی، منصور غنیئی، محمد حسین پور، غلامحسین صادقی، ابراهیم حسین پور، محمد رضا رمضانی، وحید موتابیان و حسن حیدری به مربیگری و سرپرستی محمد ابراهیم صفری تشکیل می دهند.

شایان ذکر است در اولین دوره این مسابقات نیز دانشگاه صنعتی شاهرود به مقام دومی رسیده بود.