اخبار و رویدادها: بسکتبال دانشگاه صنعتی شاهرود با اقتدار اول شد

بسکتبال دانشگاه صنعتی شاهرود با اقتدار اول شد
دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۰- ۱۱:۲۵:۰۳

بسکتبال دانشگاه صنعتی شاهرود با اقتدار اول شد

در جریان برگزاری مسابقات بسکتبال دانشجویان دختر دانشگاه های منطقه چهار کشور، بسکتبالیست های دانشگاه صنعتی شاهرود با پیروزی بر تمامی رقبا، به مقام قهرمانی دست یافتند.

این مسابقات به مدت 5 روز از 12 الی 16 بهمن ماه در دانشگاه مازندران با حضور شش تیم از دانشگاه های صنعتی شاهرود، مازندارن، جامع گلستان، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و دامغان برگزار شد.

در دیدار پایانی بسکتبالیست های دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن ارائه یک بازی منظم و تیمی، با اختلاف بر دانشگاه مازندران غلبه کردند و بر سکوی اول ایستادند. پس از دانشگاه مازندران نیز دانشگاه جامع گلستان با عنوان سومی دست یافت.

مژده متین، محدثه خواجه، طراوت نوریان، ملیحه محمدیون، فاطمه طباطبائیان، سارا رحیمی، الهه کاشفی، الهام مرزبان، الناز سبزواری، فاطمه نیک نژاد، محبوبه صنعتگر و زهرا مهرپویا به مربی گری مریم حسنی و سرپرستی مهین بهنام تیم دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی شاهرود را تشکیل می دهند.

شایان ذکر است فاطمه خدائی از دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان سرپرست فنی در این مسابقات حضور داشت.