اخبار و رویدادها: بدمینتون بازان دانشگاه صنعتی شاهرود جام قهرمانی را به خانه بردند

بدمینتون بازان دانشگاه صنعتی شاهرود جام قهرمانی را به خانه بردند
دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۰- ۱۰:۲۵:۴۸

بدمینتون بازان دانشگاه صنعتی شاهرود جام قهرمانی را به خانه بردند

با برگزاری مسابقات بدمینتون دانشجویان دختر دانشگاه های منطقه چهار وزارت علوم،دانشگاه صنعتی شاهرود با اقتدار بر سکوی اول ایستاد.

با برگزاری مسابقات بدمینتون دانشجویان دختر دانشگاه های منطقه چهار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه صنعتی شاهرود با اقتدار بر سکوی اول ایستاد.

این بازی ها 11 بهمن ماه با حضور 6 تیم از دانشگاه های صنعتی شاهرود، سمنان، دامغان، گلستان، مازندران و صنعتی نوشیروانی بابل به صورت دوره ای در دانشگاه دامغان برگزار شد و تیم شش نفره دانشگاه صنعتی شاهرود با غلبه بر سایر رقبا به مقام قهرمانی و کسب سهمیه المپیاد دانشجویان کشور رسید.

سپیده عشقی، شیوا جهانگیری، هدیه دباغ، فرناز فیض منش، سولماز صفیان و مریم یحیایی به مربیگری مریم رحیمیان و سرپرستی سودابه سعیدی اعضاء تیم بدمینتون دانشگاه صنعتی شاهرود را تشکیل می دهند.