اخبار و رویدادها: شناگران دانشگاه صنعتی شاهرود مدال های قهرمانی را بر گردن آویختند

شناگران دانشگاه صنعتی شاهرود مدال های قهرمانی را بر گردن آویختند
پنج شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۰- ۱۲:۴۶:۲۳

شناگران دانشگاه صنعتی شاهرود مدال های قهرمانی را بر گردن آویختند

با برگزاری مسابقات شنای دانشجویان دختر دانشگاه های منطقه چهار ورزشی وزارت علوم در دانشگاه صنعتی شاهرود، شناگران این دانشگاه به مدال های رنگارنگ دست یافتند.

با برگزاری مسابقات شنای دانشجویان دختر دانشگاه های منطقه چهار ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه صنعتی شاهرود، شناگران این دانشگاه به مدال های رنگارنگ طلا، نقره و برنز دست یافتند.

این مسابقات در دو رشته تیمی وچهار رشته انفرادی با حضور 16 شناگر از دانشگاه های صنعتی شاهرود، مازندران و سمنان، به مدت سه روز از 10 الی 12 بهمن ماه در استخر نشاط دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد و تیم دانشگاه صنعتی شاهرود با 366 امتیاز ضمن کسب مقام قهرمانی، جواز حضور در المپیاد دانشجویان دانشگاه های کشور را نیز به دست آورد. دانشگاه مازندران با 275 امتیاز و دانشگاه سمنان نیز با 244 امتیاز  دوم و سوم شدند.

اعضای تیم دانشگاه صنعتی شاهرود را فاطمه مهمان نواز، شبنم احمد مجنی، مونا نامجو، الهه حسینی، سعیده آقایان و سمانه آشوری به مربی گری اعظم دانائی تشکیل می دهند.