اخبار و رویدادها: کسب مقام دوم فوتسال دانشگاه صنعتی شاهرود در منطقه چهار

سه شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۰- ۰۹:۲۴:۳۷

کسب مقام دوم فوتسال دانشگاه صنعتی شاهرود در منطقه چهار

با انجام یک دوره مسابقه فوتسال کارکنان دانشگاه های منطقه چهار که از 6 الی 10 بهمن ماه به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شده بود تیم میزبان با قرار گرفتن بر سکوی دوم به مدال نقره قناعت کرد.

کسب مقام دوم فوتسال دانشگاه صنعتی شاهرود در منطقه چهار

تیم فوتسال کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود با شکست مقابل دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، در حسرت قهرمانی ماند.

با انجام یک دوره مسابقه فوتسال کارکنان دانشگاه های منطقه چهار وزارت علوم، که از 6 الی 10 بهمن ماه  به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شده بود تیم میزبان با قرار گرفتن بر سکوی دوم به مدال نقره قناعت کرد.

در دیدار پایانی  که با حضور کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود در سالن فجر این دانشگاه برگزار شد تیم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در یک بازی حساب شده و برتر، چهار بار دروازه تیم میزبان را باز کرد و حتی تک گل به دروازه خودی این تیم هم نتوانست سودی برای دانشگاه صنعتی شاهرود داشته باشد.

در دیدار نیمه نهایی نیز دانشگاه بابل با نتیجه 7 بر 3 ضمن غلبه بر تیم دانشگاه دامغان، به مقام سوم رسید.

شایان ذکر است با رای کمیته ناظر بر مسابقات، تیم دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان تیم اخلاق و بازیکن دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به عنوان فنی ترین بازیکن معرفی شد.