اخبار و رویدادها: اعلام نتایج ششمین دوره مسابقه مطالعاتی دانشگاه صنعتی شاهرود

اعلام نتایج ششمین دوره مسابقه مطالعاتی دانشگاه صنعتی شاهرود
پنج شنبه ۶ بهمن ۱۳۹۰- ۱۴:۵۰:۰۹

اعلام نتایج ششمین دوره مسابقه مطالعاتی موضوع قیام ابا عبدالله الحسین (ع) ششمین دوره مسابقات فرهنگی با رویکرد آشنایی دانشگاهیان با فلسفه عاشورا ، از کتاب "حسین (ع) عقل سرخ اثر حسن رح

اعلام نتایج ششمین دوره مسابقه مطالعاتی دانشگاه

ششمین دوره مسابقات فرهنگی با موضوع قیام حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و با رویکرد آشنایی دانشگاهیان با فلسفه قیام عاشورا ، از کتاب "حسین (ع) عقل سرخ اثر حسن رحیم پور ازغدی"، ویژه کارکنان و اساتید برگزار گردید.

در این دوره از مسابقات که 27 دی ماه با شرکت 40 نفر از کارکنان و اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود از 12 حوزه و دانشکده و از طریق سیستم اتوماسیون اداری انجام شد، تیم معاونت اداری و مالی رتبه اول را کسب کرد. در این گروه حسن اعظمی، حسن علایی زاده و زهرا حسن ملکی حائز نمره برتر شدند و تیم دانشکده شیمی نیز متشکل از زینب برنجی، محبوبه جعفری و  علی اللهیاری مقام دوم این مسابقه را به دست آورد.

شایان ذکر است معاونت فرهنگی و اجتماعی با هدف ترغیب و مشارکت دانشگاهیان به مطالعه و توسعه و ترویج فرهنگ کتاب خوانی، اقدام به برگزاری سلسله مسابقات مطالعاتی نموده است.