اخبار و رویدادها: اطلاعیه کتابخانه مرکزی؛ قابل توجه پژوهشگران گرامی

اطلاعیه کتابخانه مرکزی؛ قابل توجه پژوهشگران گرامی
سه شنبه ۲۰ دی ۱۳۹۰- ۱۰:۵۸:۳۴

همکاران گرامی، پژوهشگران ارجمند با سلام در راستای تامین مدارک علمی فارسی، کتابخانه مرکزی در نظر دارد تا با نظر سنجی از شما همکاران عزیز و دانشجویان گرامی از بین بانکهای موجود یکی از پایگاههای ma

همکاران گرامی، پژوهشگران ارجمند

با سلام

در راستای تامین مدارک علمی فارسی، کتابخانه مرکزی در نظر دارد تا با نظر سنجی از شما همکاران عزیز و دانشجویان گرامی از بین بانکهای موجود یکی از پایگاههای magiran، نمامتن، یا فهرستگان (سیف نرم افزار) را تهیه نماید. برای این منظور، نرم افزار فهرستگان در شبکه داخلی با آدرس زیر قرار گرفته است تا به مدت یک ماه مورد بهره برداری آزما یشی قرار گیرد:

172.16.4.34/webfehrestgan

از شما تقاضا می شود با مراجعه به آدرس فوق و انجام جستجو در زمینه های عمومی و تخصصی، نظرات خود را جهت تصمیم گیری نهایی به کتابخانه مرکزی منعکس نمائید. حضرتعالی می توانید با پاسخ به همین نامه با کلید "برگردان" یا از طریق داخلی 2248 سرکار خانم قاسمی سوالات و نظرات خود را در میان بگذارید.

در پایان از آنجا که این نسخه محدودیت 50 کاربر همزمان را دارد، لطفا پس از استفاده صفحه یا Tab مربوطه را ببندید تا بقیه مراجعین بتوانند به این صفحه دسترسی داشته باشند.

کتابخانه مرکزی دانشگاه