اخبار و رویدادها: مدیر مسئول نشریه علمی پژوهشی مهندسی آب و محیط زیست دانشگاه معرفی شد

مدیر مسئول نشریه علمی پژوهشی مهندسی آب و محیط زیست دانشگاه معرفی شد
سه شنبه ۱۳ دی ۱۳۹۰- ۱۲:۰۲:۱۴

مدیر مسئول نشریه علمی پژوهشی مهندسی آب و محیط زیست دانشگاه معرفی شد

مدیر مسئول نشریه علمی پژوهشی مهندسی آب و محیط زیست دانشگاه معرفی شد طی حکمی از سوی دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر صمد امامقلی زاده را به عنوان مدیر مسئول نشریه مهندسی آب و محیط

مدیر مسئول نشریه علمی پژوهشی

مهندسی آب و محیط زیست دانشگاه صنعتی شاهرود معرفی شد

طی حکمی از سوی دکتر علی اکبر پویان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر صمد امامقلی زاده به عنوان مدیر مسئول نشریه مهندسی آب و محیط زیست ایران منصوب شد.

نشریه مهندسی آب و محیط زیست ایران یکی از ژورنال های علمی و پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود است که در یک سال گذشته مجوز انتشار خود را از کمیسیون های مختلف کسب کرده است.

دکتر امامقلی زاده استادیار دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود است. وی دارای دکتری مهندسی آب با گرایش تحصیلی سازه های آبی از دانشگاه شهید چمران اهواز می باشد.