اخبار و رویدادها: از دانشجویان یک دانشکده دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر شد

از دانشجویان یک دانشکده دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر شد
یکشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۰- ۱۶:۱۷:۴۰

از دانشجویان یک دانشکده دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر شد به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو و روز وحدت حوزه و دانشگاه، از دانشجویان فعال عرصه های علمی، فرهنگی و پژوهشی دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت دانشگاه

از دانشجویان یک دانشکده دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر شد

به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو و روز وحدت حوزه و دانشگاه، از دانشجویان فعال عرصه های علمی، فرهنگی و پژوهشی دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم که با حضور رئیس، اعضاء هیأت علمی و دانشجویان این دانشکده برگزار شد دکتر بزرگمهر اشرفی، رئیس دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت در سخنانی ضمن اشاره به توانمندی ها و قابلیت های این دانشکده، ایجاد سایت کامپیوتر و توسعه دانشکده را در زمینه آموزشی و افزایش رشته ها و گرایش ها به دانشجویان نوید داد.

در ادامه این مراسم از 17 دانشجوی فعال عرصه های علمی، فرهنگی و پژوهشی تقدیر به عمل آمد.