اخبار و رویدادها: والیبالیست های دانشگاه صنعتی شاهرود با اقتدار اول شدند

یکشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۰- ۱۶:۱۴:۴۳

والیبالیست های دانشگاه صنعتی شاهرود با اقتدار اول شدند

والیبالیست های دانشگاه صنعتی شاهرود با اقتدار اول شدند در جریان برگزاری مسابقات والیبال دانشگاه های منطقه 4 وزارت علوم، تحقیقات وفناوری، دانشگاه صنعتی شاهرود مقام قهرمانی را کسب کرد. این مسابقات

والیبالیست های دانشگاه صنعتی شاهرود با اقتدار اول شدند

این مسابقات به مدت 4 روز، از 7 الی 11 دی ماه در سالن ورزشی فجر دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد و 7 تیم شرکت کننده در دو گروه سه چهار تیمی به رقابت پرداختند که در بازی پایانی والیبالیست های دانشگاه صنعتی شاهرود با نتیجه 3 بر یک تیم دانشگاه سمنان را با شکست بدرقه کردند و مقام اول را به خود اختصاص دادند. و تیم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری سوم  و مکان چهارمی به تیم دانشگاه مازندران رسید.

شایان ذکر است تیم والیبال دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن احراز مقام قهرمانی این دوره بازی ها، جواز حضور در المپیاد دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور را کسب نمود.