اخبار و رویدادها: اطلاعیه؛زمان مصاحبه مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری نیمه متمرکزسال1390

اطلاعیه؛زمان مصاحبه مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری نیمه متمرکزسال1390
سه شنبه ۱ آذر ۱۳۹۰- ۲۲:۴۷:۴۵

اطلاعیه؛زمان مصاحبه مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری نیمه متمرکزسال1390

بسمه تعالی اطلاعیه دانشگاه صنعتی شاهرود در خصوص ساعت و زمان مصاحبه مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 1390 (رشته های شیمی آلی – شیمی تجزیه – مهندسی برق قدرت- مهندسی کامپیوترهوش مصنوعی)

باسمه تعالی

اطلاعیه دانشگاه صنعتی شاهرود در خصوص  ساعت و زمان مصاحبه مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 1390  (رشته های شیمی آلی ،  شیمی تجزیه ، مهندسی برق قدرت،  مهندسی کامپیوتر- هوش مصنوعی)

بدینوسیله به اطلاع داوطلبین محترمی که در اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور جهت شرکت در مصاحبه مرحله تکمیل ظرفیت آزمون نیمه متمرکز دکتری سال90 در رشته های شیمی آلی، شیمی تجزیه، مهندسی برق- قدرت، مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی به این دانشگاه معرفی شده اند میرساند :

الف) با مراجعه به فایل های پیوست که مربوط به رشته گرایش آنها می باشد از زمان و مکان مصاحبه خود مطلع شوید و حتما در زمانهای مقرر در محل مصاحبه حضور به هم رسانید.

ب) فرم مشخصات فردی مورد نیاز که به پیوست این اطلاعیه می باشد را تکمیل نمایید وحتما در زمان مصاحبه با مستندات مورد نیاز به همراه داشته باشید.

ج)جهت اطلاع در باره اساتید راهنما ی رشته-گرایش خود و موضوعات تحقیقاتی آنها به فایل پیوست مربوطه در این اطلاعیه مراجعه نمایید.

د) در صورت هرگونه سئوال در ارتباط با زمان مصاحبه می توانید در ساعات اداری با شماره تلفن های ذیل تماس بگیرید:

دانشکده شیمی: 3395441-0273(یا 3392205-0273 داخلی 2545)

دانشکده برق: 3300250- 0273(یا 3300240-0273 داخلی 3222)

دانشکده کامپیوتر: 3300251-0273(یا 3300240-0273 داخلی 3240)

دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه: 3397600-0273(یا 3392205-0273 داخلی 2344)

ه) ارائه مدارک و مستندات ذیل در زمان شرکت در مصاحبه دکتری ضروری است:

1-     اصل شناسنامه و یا کارت ملی برای تطبیق مشخصات شناسنامه ای داوطلب .

2-    اصل کارت پایان خدمت یا مدرکی که وضعیت نظام وظیفه داوطلب را مشخص نماید.

3-   اصل گواهی مبنی بر اینکه عضو هیات علمی رسمی و یا پیمانی وزارت متبوع بوده که به تایید بالاترین مقام مسئول نیز رسیده باشد ( برای استفاده کنندگان از سهمیه مربیان ) .

4-    اصل مدرک کارشناسی ارشد یا اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک.

5-    اصل مدرک کارشناسی یا اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک.

تبصره 1 آندسته از معرفی شدگانی که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می باشند علاوه بر اصل مدرک کارشناسی ناپیوسته می بایست اصل مدرک کاردانی را نیز ارائه نمایند .

6-    تصویر ریز نمرات دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد.

7-    اصل گواهی شرکت در آزمون های ملی و بین المللی که در آن نمره زبان اخذ شده مشخص باشد.

8-    یک نسخه از پایان نامه دوره کارشناسی ارشد.

9-   توصیه نامه علمی از حداقل 2 نفر از اساتید دوره کارشناسی ارشد در تخصص مربوطه (ترجیحاً یکی  از دو معرفی نامه توسط استاد راهنمای پایان نامه نوشته شده باشد ).

10- کلیه مدارک و مستندات معتبر مربوط به فعالیتهای علمی و حرفه‌ای مانند: سوابق تدریس ، تألیف یا ترجمه کتاب ، مقالات علمی و پژوهشی یا ترویجی چاپ شده، مقالات  کنفرانسی ارائه و چاپ شده ، اختراع یا اکتشاف ثبت شده در داخل یا خارج کشور، تجارب کاری مرتبط با رشته، گواهی‌نامه‌های دریافتی ، تشویق نامه ها و ...

11- اصل فیش واریزشده به حساب شماره 2178612988005 بانک ملی (سیبا) به مبلغ 250000 ریال به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه صنعتی شاهرود .

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود

* جهت دریافت اطلاعات کامل، لطفاً به فایل های پیوست زیر مراجعه نمایید.