اخبار و رویدادها: دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود مجری پروژه های صنعتی می شوند

دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود مجری پروژه های صنعتی می شوند
یکشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۰- ۱۶:۱۷:۰۴

با تأسیس پژوهشکده ای در دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشجویان این دانشگاه مجری پروژه های صنعتی می شوند.

دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود مجری پروژه های صنعتی می شوند

انجمن علمی دانشجویی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود با همکاری انجمن های علمی برق و رباتیک و همچنین انجمن علمی فناوری اطلاعات و کامپیوتر این دانشگاه با ایجاد بستر های لازم و دعوت از رئیس پژوهشکده مرحوم دکتر اردشیر حسین پور به دانشگاه صنعتی شاهرود، مقدمات راه اندازی این پژوهشکده را فراهم می آوردند.

این مراسم با حضور حبیب الله حیدری رئیس پژوهشکده دکتر اردشیر حسین پور 29 آذر ماه در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار می شود.

مرحوم دکتر اردشیر حسین پور دارای مدرک فیزیک هسته ای بود و علاقمندان به وی با ایجاد این پژوهشکده و جذب طرح های پژوهشی، این طرح ها را به دانشجویان مستعد تحویل می دهند تا آن را به پروژه صنعتی تبدیل نمایند.