اخبار و رویدادها: یازدهمین دانشجوی رشته معدن دانشگاه از رساله خود دفاع می کند

یازدهمین دانشجوی رشته معدن دانشگاه از رساله خود دفاع می کند
سه شنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۰- ۱۰:۱۸:۴۹

یازدهمین دانشجوی رشته معدن دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله خود دفاع می کند یازدهمین دانشجوی گرایش استخراج رشته معدن دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله دکتری دفع می کند. سید هادی حسینی دانشجوی مقطع دکتر

یازدهمین دانشجوی دکتری مهندسی معدن دانشگاه صنعتی شاهرود

از رساله خود دفاع می کند

یازدهمین دانشجوی گرایش استخراج رشته مهندسی معدن دانشگاه صنعتی شاهرود پنجشنبه 24/9/90 از رساله دکتری خود دفاع می کند.

سید هادی حسینی دانشجوی مقطع دکتری گرایش استخراج از دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک با دفاع از رساله خود با عنوان « مدل سازی و شبیه سازی قابلیت اطمینان درام شیرر در معادن جبهه کار و طولانی مکانیزه، مطالعه موردی: معدن زغال سنگ طبس » با راهنمایی دکتر محمد عطائی و  دکتر رضا خالوکاکائی و  مشاوره پروفسور کومار از کشور سوئد، یازدهمین دانشجوی دفاع کننده از رساله دکتری خود از این دانشکده می باشد.

شایان ذکر است سید هادی حسینی با همکاری اساتید خود تاکنون 6 مقاله علمی پژوهشی و ISI از این رساله در مجلات بین المللی به چاپ رسانده است.