اخبار و رویدادها: شکارچی شنبه در دانشگاه صنعتی شاهرود اکران شد

شکارچی شنبه در دانشگاه صنعتی شاهرود اکران شد
دوشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۰- ۱۲:۳۰:۵۶

شکارچی شنبه در دانشگاه صنعتی شاهرود اکران شد فیلم ضد صهیونیستی شکارچی شنبه، 21 آذر ماه در تلار شقایق های دانشگاه صنعتی شاهرود به روی پرده رفت. پخش این فیلم به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم ره

شکارچی شنبه در دانشگاه صنعتی شاهرود اکران شد

فیلم ضد صهیونیستی شکارچی شنبه، 21 آذر ماه در تالار شقایق های دانشگاه صنعتی شاهرود به روی پرده رفت.

پخش این فیلم از سوی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود انجام شد و با استقبال گسترده دانشجویان و کارکنان این دانشگاه مواجه گردید.

این فیلم که یک فیلم ضد صهیونیستی و طالبانی صهیونیزم محسوب می شود به کارگردانی پرویز شیخ طادی و تهیه کنندگی مجید اسماعیلی در سال 88 ساخته شده است و به داستان کودکی است که پس از دیدار با پدربزرگ خود، به شناخت جدیدی از هستی دست می‌یابد می پردازد. داستان فیلم از این قرار است که زنی یهودی که پس از مرگ همسرش، با یک مرد مسیحی ازدواج کرده، کودک ۸-۷ ساله خود را درپی اقدامات حقوقی و اصرار پدربزرگش برای مدت کوتاهی به وی می‌سپارد. پدربزرگ کودک که یکی از سران جریان فکری صهیونیسم است در جواب نگرانی‌های مادر، وعده می‌دهد که او یک ماه بیشتر این جا نمی‌‌ماند و پس از آن، کودک با اراده خود هر کجا که خواست بماند.

شایان ذکر است با فشار محافل سیاسی اسرائیل، عوامل این فیلم در تحریم ویزا به سر می برند.