اخبار و رویدادها: هندبالیست های دانشگاه صنعتی شاهرود بر قله افتخار ایستادند

هندبالیست های دانشگاه صنعتی شاهرود بر قله افتخار ایستادند
یکشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۰- ۱۵:۰۸:۲۷

هندبالیست های دانشگاه صنعتی شاهرود بر قله افتخار ایستادند با برگزاری مسابقات هندبال دانشگاه های منطقه 4 ورزشی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری، دانشگاه صنعتی شاهرود مقتدرانه به مقام اول دست یافت. این

هندبالیست های دانشگاه صنعتی شاهرود بر قله افتخار ایستادند

این مسابقات به مدت چهار روز از 16 آذر ماه در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد و تیم میزبان موفق شد با شکست تیم دانشگاه سمنان علاوه بر کسب مقام اول، سهمیه حضور در یازدهمین دوره المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه های سرار کشور که در ارومیه برگزار می شود را بدست آورد. در این دوره مسابقات تیم دانشگاه مازندران نیز بر سکوی سوم ایستاد.

تیم هندبال دانشگاه صنعتی شاهرود را کیانوش عزیزی، رضا رحیمی، وحید خلسی، سجاد دیواندری، مسلم شیوا سرشت، مهدی طباطبایی، امید رادمنش، پویا شریعتی، رضا عسکری زاده، مسعود وفایی نژاد، حمید صالحی، بهروز رشید دولتخانه ومربیگری حمیدرضا قشقایی را تشکیل می دهند