اخبار و رویدادها: از فعالین عرصه های فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر می شود

از فعالین عرصه های فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر می شود
شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۰- ۱۰:۱۱:۳۰

از فعالین عرصه های فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر می شود همزمان با 16 آذر، روز دانشجو از دانشجویان فعال در عرصه های فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر می شود. مدیر امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شا

از فعالین عرصه های فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر می شود

به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو از دانشجویان فعال در عرصه های فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر می شود.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود با اعلام این خبر افزود: با توجه به اهمیت نقش دانشجویان در تجلی آرمان های فرهنگی و علمی جامعه دانشگاهی، مراسم بزرگداشت روز دانشجو و تقدیر از دانشجویان برتر عرصه های فرهنگی و هنری، توسط  امور فرهنگی و همچنین شورای فرهنگی دانشکده های دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

دکتر ناصر گودرزی افزود: با توجه به تقارن روز دانشجو و ایام سوگواری شهادت حضرت امام حسین(علیه السلام)، آئین نکوداشت برگزیدگان آموزشی و فرهنگی پس از دهه اول ماه محرم برگزار می شود.

وی در ادامه گفت: از سوی کانون فیلم و عکس اداره امور فرهنگی نیز مسابقه عکاسی با دو موضوع محرم و دانشگاه به اجرا در می آید و علاقه مندان می توانند تا پایان آذر ماه آثار خود را به این کانون تحویل نمایند.