اخبار و رویدادها: سمینار هوش هیجانی در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

سمینار هوش هیجانی در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود
چهارشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۰- ۱۰:۱۵:۴۰

سمینار هوش هیجانی در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود دفتر مشاوره اداره امور دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود سمینار هوش هیجانی با موضوع "معجزه ای به نام هوش مصنوعی و کاربرد آن در زندگی روزمره&

سمینار هوش هیجانی در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

دفتر مشاوره اداره امور دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود سمینار هوش هیجانی با موضوع "معجزه ای به نام هوش مصنوعی و کاربرد آن در زندگی روزمره" را برگزار می نماید. این همایش ساعت 10 روز دوشنبه 21 آذر ماه در تالار شقایق های این دانشگاه آغاز می شود.

دکتر جعفر شعبانی مشاور و روانشناس در این سمینار پیرامون شناخت هیجانی فرد، درک احساسات دیگران و چگونگی برقراری تعامل با مخاطبین سخنرانی می کند. وی همچنین روابط بین دانشجویان، ارتقاء تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، شناخت مهارت های زندگی، کنترل خشم و مقابله با استرس را مورد بررسی قرار می دهد.