اخبار و رویدادها: اخبار کوتاه فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود

یکشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۰- ۱۲:۱۸:۰۸

اخبار کوتاه فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود

اخبار کوتاه فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزاری تست مجریگری در دانشگاه صنعتی شاهرود با هدف شناسایی و جذب دانشجویان مستعد در زمینه مجریگری، اداره امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود رقابتی را با عن

برگزاری تست مجریگری در دانشگاه صنعتی شاهرود

با هدف شناسایی و جذب دانشجویان مستعد در زمینه مجریگری، اداره امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود رقابتی را با عنوان تست اجرا برگزار نمود.

دراین رقابت که 7 آذر ماه در تالار اقاقیا برپا شد 11 دانشجوی علاقمند به هنر مجریگری به ارائه توانمندی های خود پرداختند. دانشجویان از نظر حالات بدن، بداهه گویی، تسلط و غیره مورد بررسی قرارگرفتند.

درخشش دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود در سی و چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف و امور خیریه استان سمنان

سی و چهارمین دوره از مسابقات قرآن کریم اوقاف و امور خیریه استان سمنان 10 آذرماه  در محل امامزاده یحیی شهرستان سمنان برگزارشد. در این مسابقات و در رشته قرائت تحقیق سنا منبوهی از دانشجویان کارشناسی شیمی و نرگس نصیری از دانشجویان کارشناسی ارشد فیزیک به ترتیب به مقام دوم و سوم دست یافتند.

شعر آذر، ماه آخر پائیز سروده شد

کانون ادبی دانشگاه صنعتی شاهرود شب شعری را 2 آذر ماه در تالار اقاقیای اداره امور فرهنگی برگزار نمود

این شب شعر  با عنوان آذر، ماه آخر پائیز با موضوع آزاد اجرا شد و17 نفر از دانشجویان این دانشگاه آثار خود را ارائه نمودند. در پایان این مراسم 3 ساعته از تمامی دانشجویان با اهدای کتاب تقدیر شد.

خطبه رسول خدا (ص) در غدیر خم قرائت شد

پنجمین دوره مسابقات فرهنگی از کتاب بر "کرانه غدیر" با موضوع "خطبه حضرت رسول(ص) در غدیر خم" برگزار شد

در این مسابقه که 5 آذر ماه برگزارشد 70 نفر از اساتید و کارکنان از 14 حوزه و دانشکده شرکت نمودند.

در این مسابقه تیم دانشکده صنایع و مدیریت  متشکل از آقایان و خانم ها ناصر انطیقه چی، رضا اندام، رحیمه مهدیزاده به مقام اول رسیدند.

همچنین با انجام قرعه کشی آقایان و خانم ها حسین فردوسی، الهه السادات موسوی و محسن فرهادی در گروه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی  مقام دوم این مسابقه را به خود اختصاص دادند.

خانم فریبا ملکی، خانم میترا عباسی و آقای علی اصغر اعظمی از معاونت دانشجویی نیز به مقام سوم اکتفا کردند.