اخبار و رویدادها: آخرین مهلت ثبت و تاییداطلاعات پروپوزال درپایگاه پژوهشگاه علوم وفناوری

آخرین مهلت ثبت و تاییداطلاعات پروپوزال درپایگاه پژوهشگاه علوم وفناوری
شنبه ۵ آذر ۱۳۹۰- ۱۴:۱۸:۳۳

با اعلام مرحله پنجم دریافت پژوهانه دکتری؛ آخرین مهلت ثبت و تایید اطلاعات پروپوزال در پایگاه پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران مشخص شد در مرحله پنجم طرح پژوهانه، تنها به دانشجویانی که اطلاعات و مش

با اعلام مرحله پنجم دریافت پژوهانه دکتری؛

به گزارش روابط‌عمومی و بین‌الملل پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران در مرحله پنجم طرح پژوهانه، تنها به دانشجویانی که اطلاعات و مشخصات خود و پیشنهاده (پروپزال) رساله‌‌شان تا پایان آذر ماه در پایگاه پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران ثبت و تایید شده، پژوهانه پرداخت می شود.

به گزارش "روابط‌عمومی و بین‌الملل پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران" دانشجویان واجد شرایط دریافت پژوهانه می‌بایست اطلاعات خود و پیشنهاده (پروپزال) رساله‌شان را در پایگاه ثبت پایان‌نامه ها و رساله های تحصیلات تکمیلی کشور به آدرس http://thesis.irandoc.ac.ir/  ثبت نموده و دانشگاه مبدأ اطلاعات این دانشجویان را تا 30 آذر ماه سال جاری تایید نماید.

دانشجویان علاوه بر دارا بودن شرایط عمومی شیوه‌نامه اجرایی طرح پژوهانه، مصوب بهمن ماه 1388، می‌بایست ورودی نیمسال دوم سال 1387 به بعد باشند و پیشنهاده (پروپوزال) رساله آنها در بازه زمانی 16 بهمن ماه 89 تا 31 شهریور ماه 90 دفاع شده باشد.

لازم به ذکر است، اطلاعات دانشجویانی که پس از تاریخ 30 آذر ثبت و تایید گردد، ترتیب اثر داده نخواهد شد.