اخبار و رویدادها: تقدیر جشنواره ملی حرکت از انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

چهارشنبه ۹ آذر ۱۳۹۰- ۱۱:۵۷:۴۹

تقدیر جشنواره ملی حرکت از انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

تقدیر جشنواره ملی حرکت از انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در آخرین روز برگزاری جشنواره ملی حرکت که به مدت چهار روز از 29 آبان تا 2 آذر ماه در دانشگاه تهران برگزار شد در سه نوبت نام دانشگاه صنعت

تقدیر جشنواره ملی حرکت از انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

در آخرین روز برگزاری جشنواره ملی حرکت که به مدت چهار روز از 29 آبان تا 2 آذر ماه در دانشگاه تهران برگزار شد در سه نوبت نام دانشگاه صنعتی شاهرود تحسین شرکت کنندگان را برانگیخت.

چهارمین جشنواره ملی حرکت با هدف معرفی انجمن های علمی برتر دانشگاه های سراسر کشور با حضور 73 دانشگاه برگزار شد و در بخش نشریات، نشریه علمی دریک از انجمن علمی حسابداری دانشگاه صنعتی شاهرود شایسته تقدیر شد. همچنین انجمن علمی کارآفرینی و کارشناس انجمن های علمی این دانشگاه قابل تقدیر شناخته شدند و به آنان لوح سپاس اهداء شد.

شایان ذکر است در سه دوره گذشته جشنواره ملی حرکت، دانشگاه صنعتی شاهرود به چهار عنوان نشریه ، رابط اجرائی، مدیریت انجمن های علمی و نمایشگاه برتر دست یافته بود.